جنبش نجباء عراق:

زبان دیپلماسی دیگر کارآیی ندارد/ عزم ما برای پاکسازی عراق دوچندان شد

...

فارسی

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نمایندگی نجباء در ایران، جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء در بیانیه‌ای اعلام کرد:



● عمیق‌ترین مراتب تسلیت و همدردی خود را به برادران‌مان در مقاومت اسلامی، مجاهدان کتائب حزب‌الله و رزمندگان حشد شعبی، به‌مناسبت شهادت فرمانده «ابوحسن الفریجی» ابراز می‌کنیم؛ فرمانده‌ای که در پی حمله خائنانه و بزدلانه آمریکا در استان بابل، در خون خویش غلتید و به‌سوی پروردگارش عروج کرد.

● هدف قرار دادن فجیع فرمانده‌ای که زندگی خود را وقف پاکسازی سرزمین از آفت تروریسم کرده بود، تجاوزی آشکار به حاکمیت عراق و توهینی عمدی به نهاد نظامی رسمی این کشور، یعنی نیروهای حشد شعبی به‌شمار می‌رود و بی‌تردید بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند.

● زبان دیپلماسیِ شکننده دیگر در برابر دشمنی که جز زبان زور و باروت نمی‌فهمد، کارآیی ندارد. نقض حریم هوایی عراق برای ترور رهبران عراقی، قماری بزرگ از سوی آمریکاست که دروازه‌های جهنم را به‌روی آنان خواهد گشود.

● خون شهید ابوحسن الفریجی که سرزمین بابل را رنگین کرده است، همچون نفرینی ابدی، سربازان اشغالگر را درمخفیگاه‌هایشان خواهد آزرد.

● این حماقت تنها عزم ما را برای پیشبرد پروژه جامع پاکسازی خاک عراق دوچندان خواهد کرد.

● ما به خداوند متعال و مردم شریف خود سوگند یاد می‌کنیم که دستان مجاهدین بر ماشه است و در انتظار لحظه سرنوشت‌ساز برای انتقامی مشابه و وادار کردن اشغالگر به ترک سرزمین بین‌النهرین با تحقیر و شکست خواهد ماند.


آخرین اخبار