سخنگوی نُجَباء در گفتگوی تفصیلی با مهر:

حمله به پایگاه 45 حشد تبلیغاتی بود/ کاروان 20 خودروی زرهی برای دستگیری 13 نگهبان!

الشَمَّری با بیان اینکه "حمله به 13 نگهبان مستقر در پایگاه 45 حشد شعبی با 20 خودروی زرهی صورت پذیرفت"، خاطرنشان کرد: از حیث نظامی نمی‌توان آنچه در بغداد رخ داد را یک حمله نظامی تعبیر کرد.

فارسی

به گزارش مرکز ارتباطات و امور سانه‌ای نُجَباء در ایران، یگان مبارزه با تروریسم عراق (مکافحة الارهاب) شامگاه پنجشنبه پنجم تیرماه در اقدامی هماهنگ با سفارت ایالات متحده آمریکا با یورش به پایگاه تیپ 45 سازمان حشد شعبی (متشکل از رزمندگان کتائب حزب الله)، شماری از نیروهای مقاومت را بازداشت کرد. در پی زبانه کشیدن خشم جامعه عراقی و واکنش‌های منفی گسترده در محافل سیاسی ــ امنیتی این کشور، رزمندگان بازداشت‌شده نهایتاً چهار روز پس از دستگیری در روز دوشنبه آزاد شدند.

سخنگوی رسمی مقاومت اسلامی نُجَباء در همین ارتباط در گفتگویی تفصیلی با خبرگزاری مهر حمله روز پنجشنبه را عاری از ویژگی‌ها و تعاریف نظامی قلمداد کرد و گفت: این اقدام صرفا عملیاتی علیه پایگاه پشتیبانی لجستیک الحشد و تنها متشکل از 13 نیروی نظامی به عنوان نگهبان بود.
مهندس «نصر الشَمَّری» با بیان اینکه "عملیات یادشده با نیروهای زیادی متشکل از 20 خودروی زرهی صورت پذیرفت"، تصریح کرد: ارزیابی ما از این اقدام دال بر یک اشتباه بسیار بزرگ است که می‌توانست به درگیری بین نیروهای امنیتی منجر شود و تکرار اشتباهاتی از این دست می‌تواند کشور را به سمت سرنوشتی مجهول رهسپار کند.
وی در بخش دیگر از این گفتگو با اشاره به مذاکرات استراتژیک ایالات متحده آمریکا و عراق اظهار داشت: این در واقع نمایش‌نامه‌ای برای مشروعیت بخشی به حضور نیروهای اشغالگر آمریکایی است. این اقدام همچنین تلاشی برای دور زدن مصوبه پارلمان عراق مبنی بر اخراج همه نیروهای بیگانه از خاک عراق و پایان دادن به ائتلاف بین المللی بوده که به بهانه مبارزه با داعش شکل گرفته است.
معاون دبیرکل نُجَباء با بیان اینکه "پروپاگاندای رسانه‌ای بی‌خاصیت و صداهای خریداری شده از سوی آمریکا به هیچ وجه بیانگر خواست و اراده افکار عمومی عراق نیست"، خروج اشغالگران از اراضی این کشور را حتمی توصیف کرد و افزود: تناقض بزرگی که مشهود و عیان است؛ ادعای برخی در خصوص نیاز عراق به حمایت آمریکایی‌ها است. سوالی که مطرح می‌شود آن است که وقتی اشغالگران آمریکایی توانایی حمایت از خویش را ندارند، چگونه می‌توانند امنیت عراق را حفظ کنند؟!
به گزارش مهر، متن کامل گفتگو به شرح ذیل است.

 

ــ همان‌گونه که مستحضر هستید اخیرا نیروهای مبارزه با تروریسم عراق به یکی از مقرهای الحشد الشعبی در بغداد هجوم بردند؛ حمله‌ای که با هماهنگی آمریکایی‌ها صورت پذیرفت. ارزیابی شما از این حمله چیست و به نظرتان چرا چنین تصمیمی اتخاذ شد؟
در ابتدا باید تاکید کرد که از حیث نظامی نمی‌توان آنچه در بغداد روی داد را یک حمله نظامی تعبیر کرد. بلکه این اقدام صرفا عملیاتی علیه پایگاه پشتیبانی لجستیک الحشد و تنها متشکل از 13 نیروی نظامی به عنوان نگهبان بود. از طرف دیگر عملیات با نیروهای زیادی متشکل از 20 خودروی زرهی صورت پذیرفت و به بازداشت تمام این نیروها منجر شد.
اما ارزیابی ما از این اقدام دال بر یک اشتباه بسیار بزرگ است که می‌توانست به درگیری بین نیروهای امنیتی منجر شود. آن هم در زمانی بسیار بغرنج و حساس که از یک سو پاندمی کرونا در حال انتشار است و از سوی دیگر نیروهای ترکیه به نقض حاکمیت ملی عراق و اشغال برخی مناطق کشور می‌پردازند. به این دو مورد باید فروپاشی وضعیت اقتصادی را اضافه کرد که تنها به سود نیروهای آمریکایی است که بنا بر قانون مصوب پارلمان عراق اشغالگر و غیرمشروع هستند.
تناقض بزرگی که در اینجا مشهود و عیان است ادعای برخی در خصوص نیاز عراق به حمایت آمریکایی‌ها است اما در عین حال اشغالگران خواستار آن هستند که نیروهای عراقی، آنان را از حملات مقاومت مصون بدارند. سوالی که مطرح می‌شود آن است که وقتی اشغالگران آمریکایی توانایی حمایت از خودشان را ندارند، چگونه می‌توانند امنیت عراق را حفظ کنند؟!
در جمع بندی این سوال باید تاکید کرد که این اقدام، اشتباهی بزرگ علیه الحشد الشعبی بود که با کاروانی از شهدا و جویباری از خون، هیبت و حاکمیت را به کشور بازگرداند. تکرار اشتباهاتی از این دست می‌تواند کشور را به سمت سرنوشتی مجهول رهسپار کند.

 

ــ پایگاه‌های کتائب حزب‌ الله به صورت مستمر هدف حملات آمریکایی‌ها قرار می‌گیرد. دلیل نگرانی آمریکا از استقرار گروه‌های مقاومت در مرزهای سوریه و عراق واقع در استان الانبار چیست؟
از زاویه دید آمریکایی‌ها نیروهای الحشد الشعبی و گروه‌‍‌های مقاومت اسلامی عراق جزئی از محور مقاومت هستند که به صورت روزافزونی در حال گسترش و امتداد یافتن است. لذا آمریکایی‌ها بر روی افزایش حضور در مناطق مرزی حد فاصل عراق و سوریه و همچنین گسترش پایگاه‌های نظامی خود در این مناطق متمرکز شده‌اند. البته این رویکرد برگرفته از نادانی آن‌ها است؛ چرا که رژیم صدام با آن میزان از سیطره نیز نتوانست به طور کامل مرزهای عراق و سوریه را تحت کنترل داشته باشد و از این رو آمریکایی‌ها هم قادر به تحقق این هدف نیستند.
اما دلیل اینکه کتائب حزب الله عراق بیش از سایر گروه‌ها هدف حمله قرار می‌گیرد آن است که این گروه، یک منطقه عملیاتی وسیع و گسترده را در این مناطق مرزی در اختیار دارد؛ امری که موجب نگرانی و عصبانیت اشغالگران آمریکایی می‌شود. نباید فراموش کرد که کتائب حزب الله از مهم‌ترین گروه‌هایی است که چه قبل از اخراج نیروهای آمریکایی در سال 2011 و چه بعد از بازگشت آن‌ها به بهانه مبارزه با داعش در سال 2014 به مبارزه با اشغالگران پرداخت. همچنین کتائب از جمله گروه‌های دارای موضع‌گیری ثابت و قاطع در نفی اشغالگران بوده است و تا زمان دخالت آمریکایی‌ها در روند سیاسی عراق از ورود به این کارزار امتناع می‌ورزد. 
اما امروز و در مواجهه با تعرض به کتائب حزب‌الله، ما همگی خود را سربازهای این گروه مقاوم، مجاهد و فداکار می‌دانیم و تحت هر شرایطی تا زمان اخراج کامل اشغالگران آمریکایی در کنار این گروه خواهیم بود.

 

ــ به نظر می‌رسد ایالات متحده آمریکا تلاش دارد که از خلال تضعیف الحشد الشعبی به نتایج مورد نظر در مذاکرات استراتژیک با بغداد دست یافته و بدین واسطه پوئن‌های مثبتی را برای خود ثبت کند. البته این امر می‌تواند به یک فتنه بزرگ در عراق منتهی شود که علاوه بر تضعیف نیروهای امنیتی عراق، زیان اصلی متوجه نیروهای مبارزه با تروریسم خواهد بود. در این رابطه به نظرتان هدف اصلی آمریکا چیست؟
گفت‎‌وگوهای استراتژیک ایالات متحده آمریکا و عراق در واقع نمایش‌نامه‌ای برای مشروعیت بخشی به حضور نیروهای اشغالگر آمریکایی است. این اقدام همچنین تلاشی برای دور زدن مصوبه پارلمان عراق مبنی بر اخراج همه نیروهای بیگانه از خاک عراق و پایان دادن به ائتلاف بین المللی است که به بهانه مبارزه با داعش شکل گرفته است. هرچند هیچ‌کدام از این تلاش‌ها یارای مقابله با قانونی که از سوی پارلمان عراق صادر شده را ندارد و بنا بر ماده «61 - چهار» قانون اساسی عراق تایید و رای اعتماد به چنین توافقاتی صرفا وظیفه پارلمان عراق است.
البته چه بسا که برخی بحران‌ها عمداً و به خواست آمریکایی‌ها شکل بگیرد تا به واسطه ایجاد یک بحران داخلی، راه را برای دخالت آمریکا و مشروعیت بخشیدن به استمرار حضور آن‌ها در عراق هموار سازد.
مواجهه با الحشد الشعبی از سوی هر جریانی تبعات سنگینی را برایش به دنبال خواهد داشت؛ چراکه الحشد جایگاهی ویژه در میان ملت عراق دارد و به واسطه تاریخی مملو از شهادت و جانفشانی امتدادی ایدئولوژیک و مردمی در عراق پیدا کرده است.
در نتیجه مقاومت علیه آمریکایی‌ها تحت هر شرایطی ادامه پیدا می‌کند و آمریکا مجبور به خروج از عراق می‌شود. این گزاره آرزویی دست نیافتنی نبوده و برای ما عینیت یافته است.

 

ــ آمریکا با همراهی برخی مزدوران داخلی در عراق درصدد به حاشیه بردن خروج نیروهای آمریکایی از کشور (که از سوی پارلمان بر آن تاکید شده) است. این مساله همچنین به واسطه نادیده گرفتن نقش الحشد الشعبی در مبارزه با تروریسم نمود پیدا کرده است. نظر شما در این باره چیست؟
مساله حضور نظامیان آمریکایی در عراق نه به حاشیه می‌رود و نه پایان می‌پذیرد، مگر با یک نتیجه و آن هم عقب نشینی کامل و فراگیر آمریکایی‌ها از همه اراضی عراق. این پروپاگاندای رسانه‌ای بی‌خاصیت و صداهای خریداری شده از سوی آمریکا به هیچ وجه بیانگر خواست و اراده افکار عمومی عراق نیست.
عراقی‌ها ملتی مسلمان و با تاریخی مملو از عزت و کرامت هستد و به هیچ بهانه‌ای پذیرای اشغالگران نخواهند بود. تجربه سال‌های 2003 تا 2011 فاصله‌ای با اشغالگران آمریکایی ندارد و مقاومتی که توانست آمریکا با نیروهایی ده‌ها برابر بیشتر از نیروهای کنونی را از عراق بیرون براند، بدون شک توانایی تکرار این مساله را دارد.

 

ــ جناب شیخ اکرم الکعبی، دبیرکل نُجَباء در واکنش به بازداشت نیروهای الحشد الشعبی از سوی سازمان مبارزه با تروریسم خطاب به مسببان این حادثه گفت: «جهت‌گیری خود را بر ملا کردید، پس چه بهتر که توهم نداشته باشید». به نظر شما مخاطب اصلی این اظهارات کدام کشورها، گروه‌ها و اشخاص است؟
مخاطب اصلی این اظهار نظر سفارت اشغالگران آمریکایی و حلقه نزدیک به شخص نخست وزیر است؛ حلقه‌ای رسانه‌ای که به جز طرح‌های رسانه‌ای کاری از پیش نمی‌برد و هیچ توجهی به بحران‌های بهداشتی، امنیتی و اقتصادی گریبانگیر کشور ندارد.
 
العربية
copy

 

المتحدث باسم النجباء في حوار خاص مع وكالة مهر:
الهجوم على مقر الحشد كان مجرد مسرحية اعلامية/ نُفذت العملية بقوة تتكون من 20 الية مصفحة لاعتقال 13 حارس!

بين الشمري أن الهجوم على مجموعة من الحرس يبلغ عددهم 13 مقاتل تم بقوة كبيرة تتكون من اكثر من 20 اليه مصفحة، مصرحا، من الناحية العسكرية لايمكن اعتبار ماحصل في بغداد هجوما عسكريا بهذا المعنى.

 

 

أفاد مكتب الاعلام والعلاقات لحركة النجباء في الجمهورية الاسلامية الايرانية أن قوات مكافحة الارهاب العراقية هاجمت مساء الخميس 25/ يونيو 2020 مقر لواء 45 التابع للحشد العشبي (تنضوي تحت قيادته قوات كتائب حزب الله) بالتنسيق مع سفارة الولايات المتحدة الامريكية في بغداد واعتقلت عدد من قوات المقاومة، ولكن بعد تصاعد حدة الغضب الشعبي في العراق و الردود المستنكرة لهذا الاعتداء في المحافل السياسية والامنية العراقية، تم الافراج عن المعتقلين في يوم الاثنين وبعد اربعة ايام من اعتقالهم.
وعلى هذا الصعيد اجرى المتحدث الرسمي باسم المقاومة الاسلامية حركة النجباء حوارا خاصا مع وكالة مهر، واصفا اعتداء يوم الخميس بانه يفتقد لاي من المواصفات العسكرية، قائلا: أن هذه العمليه تم تنفيذها على مقر للدعم اللوجستي تابع للحشد لايحتوي الا على مجموعة من الحرس يبلغ عددهم 13 مقاتل.
وبين المهندس نصر الشمري أن "هذا الاعتداء تم تنفيذه بقوة كبيرة تتكون من 20 الية مصفحة"، مصرحا، تقييمنا ان مثل هذا العمل في هذه المرحلة انما هو خطأ كبير وكان ممكن ان يؤدي الى تصادم بين اصناف المنظومة الامنية العراقية، وتكرار مثل هذه الاخطاء قد يؤدي بالبلاد الى المجهول.
وفي جانب اخر من الحوار أشار الشمري الى الحوار الامريكي العراقي الاستراتيجي، موضحا أن هذا الحوار هو عبارة عن مسرحية لشرعنة وجود القوات الامريكية المحتلة ومحاولة للالتفاف على قرار مجلس النواب العراقي القاضي باخراج جميع القوات الاجنبية من الاراضي العراقية وانهاء تخويل التحالف الدولي المزعوم لمواجهة داعش.
وبين معاون الامين العام لحركة النجباء أن " هذا الترويج الاعلامي الرخيص والاصوات المدفوعة الثمن من قبل امريكا لن تشكل ابدا رأي الشارع العراقي"، واكد أن خروج القوات الاجنبية من ارض العراق امر حتمي، مضيفا: من المفارقات الكبرى حيث يتحجج البعض بحاجة العراق لحماية القوات الامريكية المحتلة في نفس الوقت الذي تطالب هذه القوات المحتلة بان تقوم القوات العراقية بحمايتها من ضربات المقاومة، فكيف لمن يعجز عن حماية نفسه ان يحمي غيره؟!
ولكم فيما يلي نص البيان:

 

ــ كما تعلمون، هاجمت قوات مكافحة الإرهاب العراقية مؤخراً مقر الحشد الشعبي في بغداد. وتم تنفيذ الهجوم بالتنسيق مع الولايات المتحدة. ما هو تقييمكم لهذا الهجوم ولماذا اتخذ مثل هذا القرار؟
بداية من الناحية العسكرية لايمكن اعتبار ماحصل هجوما بهذا المعنى وانما هي عملية على مقر للدعم اللوجستي لايحتوي الا على مجموعة من الحرس يبلغ عددهم 13 مقاتل تم اعتقالهم واقتيادهم جميعا وكان الهجوم بقوة كبيرة تتكون من اكثر من 20 اليه مصفحة.
واما تقييمنا هو ان مثل هذا العمل في هذه المرحلة انما هو خطأ كبير وكان من الممكن ان يؤدي الى تصادم بين اصناف المنظومة الامنية العراقية في وقت دقيق وحرج جدا بسبب انتشار جائحة كورونا من جهة، وانتهاك السيادة العراقية واحتلال اراضي ومدن من قبل القوات التركية من جهة اخرى، وانهيار الوضع الاقتصادي من جهة ثالثة، وكل هذا كان فقط لمصلحة القوات الامريكية المحتلة غير الشرعية حسب القانون العراقي الصادر من مجلس النواب.
من المفارقات الكبرى حيث يتحجج البعض بحاجة العراق لحماية القوات الامريكية المحتلة في نفس الوقت الذي تطالب هذه القوات المحتلة بان تقوم القوات العراقية بحمايتها من ضربات المقاومة، فكيف لمن يعجز عن حماية نفسه ان يحمي غيره؟!
وهنا يجب التأكيد على أن هذه الخطوة لقد كانت خطأ كبيرا تجاه الحشد الشعبي المضحي الذي اعاد للبلاد سيادتها وهيبتها بقوافل من الشهداء وانهار من الدماء وتكرار مثل هذه الاخطاء غير المدروسة قد يؤدي بالبلاد الى المجهول.

 

ــ تعرضت مواقع كتائب حزب الله للهجمات المتكررة من قبل القوات الامريكية. ما هو سبب قلق الولايات المتحدة بشأن انتشار هذه الفصائل على الحدود العراقية السورية في محافظة الأنبار؟
بنظر الامريكان ان قوات الحشد الشعبي وفصائل المقاومة هي جزء من محور المقاومة والممانعة الذي اصبح يمتد ويتوسع يوما بعد اخر،  ولذلك هم يركزون على تكثيف وجودهم وقواعدهم في المنطقة الحدودية الفاصلة بين العراق وسوريا، وطبعا هذا جهل من الامريكان لان النظام الصدامي المقبور بكل قبضته الحديدية لم يستطع السيطرة بشكل كامل على الحدود العراقية السورية وبالتالي هم لن يستطيعوا ذلك اكيدا.
واما السبب في استهداف كتائب حزب الله اكثر من غيرها، هو كونها تمسك قاطع عمليات واسع وكبير في هذه المنطقة الحدودية وهو الامر الذي يضايق قوات الاحتلال الامريكي، ولكون كتائب حزب الله تمثل احد اهم الفصائل التي واجهت وتواجه الاحتلال الامريكي سواء قبل جلاء قواته عام 2011 او بعد عودتهم من شباك داعش عام 2014 وهي من الجهات صاحبة الموقف الثابت والقاطع في رفض الاحتلال الامريكي والرافضة للاشتراك بالعملية السياسية مادام الامريكي يتدخل بها لصالح هذه الجهة او تلك.
نحن اليوم امام هذا الاستهداف لكتائب حزب الله نشعر اننا جميعا جنود في هذا الفصيل المقاوم المجاهد المضحي وسنكون معهم في كل موقع حتى يتحقق الجلاء الكامل لقوات الاحتلال الامريكي.

 

ــ يبدو أن الولايات المتحدة تحاول الحصول على النتائج المرجوة من المحادثات عبر إضعاف الحشد الشعبي من أجل تسجيل نقاط في الحوار الاستراتيجي مع بغداد. وقد يؤدي ذلك إلى فتنة كبيرة في العراق وقد يكون الخاسر الاول هو قوات مكافحة الارهاب وسيكون اضعاف الامن في العراق من نتائجه، برأيكم ما هي الاهداف التي تسعى وراءها أمريكا؟
الحوار الاستراتيجي بين الولايات المتحدة والعراق هو عبارة عن مسرحية لشرعنة وجود القوات الامريكية المحتلة ومحاولة للالتفاف على قرار مجلس النواب العراقي القاضي باخراج جميع القوات الاجنبية من الاراضي العراقية وانهاء تخويل التحالف الدولي المزعوم لمواجهة داعش، ولكن طبعا لن يكون لاي من هذه المحاولات قوة لمواجهة القانون الذي اصدره مجلس النواب العراقي وكذلك ان المصادقة على الاتفاقات هو من اختصاص مجلس النواب حسب المادة (61-رابعا) من دستور العراق.
الاحداث المفتعلة ربما هي تحصل بطلب من الجانب الامريكي لاظهار وجود ازمة داخليه بالعراق تحتاج الى تدخل الولايات المتحدة الامريكية وتسويق بقائها غير المشروع في العراق.
ان التصادم مع الحشد الشعبي لاي جهة كانت سوف يؤدي بتلك الجهة، لما للحشد من مكانة في نفوس الناس ولما له من امتدادات عقائدية وشعبية ولما يحمل في تاريخه من ارث كبير من الشهداء والتضحيات.
وبالتالي أن المقاومة ضد الامريكان ستستمر مهما كانت الظروف وستخرج امريكا من العراق مرغمة وهذا مانراه رأي العين وليس مجرد امنيات.

 

ــ تحاول الولايات المتحدة وعملائها المحليون في العراق تهميش قضية انسحاب القوات الأمريكية من العراق التي صادق عليها البرلمان، وذلك عبر تجاهل دور الحشد الشعبي في مكافحة الإرهاب. ما هو تقييمكم لهذا المحاولات؟
لن تهمش ولن تنتهي قضية الوجود الامريكي في العراق الا بنتيجة واحدة وهي الانسحاب الامريكي الكامل والشامل من جميع الاراضي العراقية وهذا الترويج الاعلامي الرخيص والاصوات المدفوعة الثمن لن تشكل ابدا رأي الشارع العراقي.
أن الشعب العراقي هو شعب مسلم وذو تاريخ وعزة وكرامة ولن يقبل باي محتل تحت اي ذريعة كانت وليست تجربة 2003 - 2011 بعيدة عن الاحتلال الامريكي الذي ارغمته المقاومة على الانسحاب رغم عديد قواته الذي يفوق العديد الحالي بعشرات المرات.

 

ــ قال الشيخ أكرم الكعبي الأمين العام للنجباء في تصريح بشأن اعتقال قوات الحشد الشعبي من قبل قوات مكافحة الإرهاب العراقية، مخاطبا من تسبب بهذا الحادث: "لقد كشفتم عن توجهاتكم، لذا من الأفضل ألا تكون لديكم أوهام". برأيكم ما هي الدول والمجاميع او الاشخاص الذين وجه الشيخ الكعبي خطابه لهم؟
في الحقيقة أن المعني بهذا الكلام هي سفارة الاحتلال الامريكي والفريق المحيط برئيس الحكومة والذي هو فريق اعلامي ولايحسن سوى التسويق الاعلامي ولايلتفت الى الازمات الصحية والامنية والاقتصادية التي تعصف بالبلاد.
 
English

Al-Nujaba’s spokesman in an extensive talk with Mehr NA:

Attack against IPMF’s base no. 45 was an act ofpropaganda/a convoy of 20 armoured vehicles for arresting 13 guards!

Al-Shimmari, saying that the attack against the 13 guards in the base no. 45 of the IPMF was carried out using 20 armoured vehicles, pointed out, “In military terms, what happened in Baghdad can’t be called a military attack.”

 

Iraqi anti-terrorism unit, at Thursday night, in an attempt arranged for in cooperation with the US embassy, attacked the base of the brigade no. 45 of the IPFM (belonging to Kataib Hizbollah fighters), and arrested a number of the Resistance forces. Following the fury of the Iraqi society and the negative responses of the Iraqi political-security circles, the said forces were released on Monday, reported al-Nujaba’s Centre for Communications and Media Affairs in Iran.

In this regard, the spokesman of al-Nujaba Islamic Resistance, in an extensive talk with Mehr NA, described the Thursday attack as lacking the characteristics of a military attack and said, “It was an operation against the IPMF logistic back-up base that only included 13 military forces acting as guards."

Saying that the mentioned operation was carried out using 20 armoured vehicles, engineer Nasr al-Shimmari reiterated, “Our assessment of this act shows a big mistake that could lead to the confrontation between security forces, and the repeat of such mistake can push the country towardس an unknown destiny.”

In another part of this interview, he, pointing to the strategic negotiations between the US and Iraq, stated, “Indeed, it is a play for legitimizing the presence of the occupying American forces. This is also an attempt for circumvention of the Iraqi parliament’s enactment on the expulsion of all foreign forces from Iraq and putting an end to the international coalition formed under the pretext of the fight against the ISIS.”

The deputy secretary-general of al-Nujaba, mentioning that “This futile act of media propaganda and the voices bought by the US never demonstrate the want and will of the Iraqi public thought,” said that the exit of occupiers is inevitable and further mentioned, “The big and evident contradiction hereis that some people claim Iraq needs the supports of the US. Yet it raises a question that when the American occupiers are unable to defend themselves, how can they maintain the Iraqi security?!”

According to Mehr NA, the full text of the interview is the following?

 

- As you know, the Iraqi anti-terrorism forces of Iraq have recently attacked one of IMPF’s bases; an attack the Americans were informed of. What is your assessment in this regard and why was such a decision made?

Initially, it should be emphasized that what happened on Friday in Baghdad can’t be called a military attack. Yet, it was solely an operation against a logistic back-up base of the IPMF in which13 military forces were present who acted as guards. On the other hand, this operation was carried out using a big number of forces including 20 armoured forces and finally, all the forces in the base were arrested. 

But our assessment of this act reveals another big mistake that was possible to lead to a confrontation between security forces in a critical time when the Coronavirus pandemic is being expanded and onceTurkish forces have violated Iraqi sovereignty and occupied some parts of Iraq. The collapse of the economic status should also be added to the said two issues, that are in line with the want of the American forces who are both occupiers and illegitimate due to the enactment of the parliament. 

The big and evident contradiction here is that some people claim Iraq needs the supports of the US, however, the occupiers ask the Iraqi forces to protect them against the attacks of the Resistance. A question raises here and it is that when the American occupiers are unable to defend themselves, how can they maintain the Iraqi security?!

In sum, it should be stressed that a big mistake was committed against the IPMF that has returned dignity and sovereignty to Iraq with a caravan of martyrs and with presenting much blood. Such mistakes can push the country towards an unknown destiny.

 

- The bases of Kataib Hizbollah are continuously struck by Americans. Why do Americans are worried about the settlement of the Resistance forces in the Syrian-Iraqi borders located in al-Anbar governorate?

From the American perspective, the IPMF and Iraqi Islamic Resistance groups are a part of the Resistance Axis and are increasingly expanding. Thereby, Americans have become focused on the Iraqi-Syrian borders and the expansion of their military bases in these areas. Nonetheless, this approach is raised from their stupidity; as even Saddam Regime failed to fully control Iraqi-Syrian borders despite his high level of dominance, and thus, Americans never manage to achieve this target. 

But, the reason for Kataib Hizbollah being attacked more than other groups is that this group controls a vast operational region in the bordering areas; a fact that worries and enrages American occupiers. However, it shouldn’t be forgotten that KataibHizbollah is one of the principal groups havingfought the American forces both prior to Iraq’s occupation in 2011 and following their return under the pretext of the fight against the ISIS in 2014. Besides, Kataib is a group that has had a fixed and firm position negating the occupiers, and it avoids the involvement in the Iraqi political process until Americans intervene in this procedure.

However, today, and in dealing with the attack against Kataib Hizbollah, we all regard ourselves the soldiers of this resistant, mujahid and scarifying group, furthermore, we will stand by it until all the American occupying forces are expelled from Iraq.

 

- It seems that the US is attempting to obtainits desired results in the strategic negotiations with Iraq via debilitation of the IPMF, and take positive points through this method. However, this can lead to big sedition in Iraq that debilitates the Iraqi security forces, and Iraqi anti-terrorism forces will also sustain the main damages. In your opinion, what is the chief purpose of the US?

The strategic talks between the US and Iraq is a play for legitimizing the presence of the occupying American forces. This is also an attempt for circumvention of the Iraqi parliament’s enactment on the expulsion of all foreign forces from Iraq and putting an end to the international coalition formed under the pretext of the fight against the ISIS, but such attempts are nothing against the law passed by the parliament of Iraq, and according to the article no. “61-4” of the Iraqi Constitution, such agreements reached upon in these negotiations should necessarily be confirmed and passed by the Iraqi parliament. 

And some crises are created intentionally and upon the request of the Americans so that they can intervene in Iraqi affairs and legitimize their presence in Iraq exploiting such internal situations. 

Confrontation with the IPMf by any faction bears it some heavy consequences; as the IPMF has a high position among Iraqi people; in addition, it has gotan ideologic and popular place in Iraq due to its history that is replete with martyrdom and sacrifices.

Therefore, the Resistance will be continued against the Americans in any conditions, and the US will have to leave Iraq. This is a fulfillable and realistic goal for us.

 

- Together with some internal mercenaries in Iraq, the US attempts to push the exit of the American forces from Iraq to the margins (what is passed and confirmed by the Parliament). This issue has also been manifested via the neglect of the part of the IPMF in the fight against terrorism. How do you see this issue?

The case of the presence of the American forces in Iraq will be neither forgotten nor closed unless they fully retreat from all Iraqi lands. This futile act of media propaganda and the voices bought by the US never demonstrate the want and will of the Iraqi public thought.

Iraqis are a Muslim nation with a history replete with dignity and respect, and they host no occupier under any pretext. The experience of 2003 to 2011 has no difference with the current presence of the American occupiers in Iraq, and the Resistance that managed to push a thousand time more forces out of Iraq can certainly do this again.

 

- Sheikh Akram al-Kaabi, the secretary-general of al-Nujaba, in response to the arrest of the IPMF by the anti-terrorism forces, addressing those behind this act, said, “You revealed your orientation, and thus, you had better have no illusion.” In your eye, who is the target of these statements, what countries or people?

The principal target of these statements is the embassy of the American occupiers and the circle close to the prime minister, the media circle that can do nothing but executing some media plans, and the one that pays no attention to the sanitary, security and economic crises that the country isentangled with.

آخرین اخبار